Kuvat heinäkuu 2012

Navetta ei ollut paljoa muuttunut vaikka viime visiitistä olikin jo yli viisi vuotta. Ympäristö puolestaan oli paljonkin rehevämpi erilaisesta vuodenajasta johtuen.
Asuinrakennus oli saanut pintaansa useampia uusia tägejä.
Myös sisäänkäynnin puoleisia seiniä oli tägitetty. Edellisen vierailun aikaan näistä tägeistä oli olemassa vain ulko-oveen maalattu.
Jokin lintu, ilmeisesti pääskynen, oli tehnyt pesänsä sulaketaulun päälle.
Yleiskuva olohuoneesta. Pöydät ja penkit olivat yllättävänkin hyvässä järjestyksessä, mutta lattialla oli jonkin verran lasinsiruja.
Kaksi ovea on nostettu kapeiden pöytien päälle pöytätilan lisäämiseksi, täytyy myöntää että aivan kätevä ratkaisu. Yksi kerrossänkykin olohuoneesta löytyi.
Pieni keltainen lämpöpatteri komerossa.
Makuuhuoneesta löytyi kaksi sänkyä ja nojatuoli.
Välihuoneen hyllyillä oli patja ja petivaatteita.
Toisessa makuuhuoneessa oli tyhjempää. Ikkunan laudoitus, verhot ja lämpöpatteri olivat kuitenkin paikallaan.
Keittiöstä löytyi muutamia pöytiä ja puuhella. Oikeassa laidassa oleva laatikko on ollut aikoinaan polttopuiden säilytyslaatikko, sieltä nimittäin löytyi vielä muutamia jäljelle jääneitä halkoja.
Näkymä toiseen suuntaan eli keittiön ikkunalle päin. Ikkunan edessä oli nykyajan mittapuulla pieni pakastin. Vasemmassa laidassa näkyy osa toisen huoneen puolella olleesta suurikokoisesta tägistä, joka oli yksi harvoista töhryistä sisätiloissa.
Puuhella lähempää.
Yhdestä kaapista löytyi muutamia kemikaalipurkkeja ja vanhoja lehtiä. Päällimmäisenä oleva Ilmailu-lehti oli vuodelta 1981.
Yleiskuva ullakolta, yleisesti ottaen tavaraa oli melko vähän. Kuvan vasemmassa laidassa päätyseinän lähellä oli läjä vanhoja sanomalehtiä ja koulukirjoja sekä myös putkiradion kuoret.
Lämmitysjärjestelmän putkistoja risteili ullakon lattialla. Rakennuksessa on ilmeisesti ollut keskuslämmitys, jonka vesisäiliö on sijainnut ullakolla savuhormin vieressä.
Lämmitysjärjestelmään liittynyt pienehkö säiliö.
Kellari oli pieni ja siellä oli puinen aitaus jäljellä.
Kellarin toisesta nurkkauksesta löytyi lasipulloja, maalipurkkeja ja muita sekalaisia tavaroita.
Takaisin kohdesivulle